Kittens Deanna
Kittens Deanna

Op 18-12-2018 is onze Deanna bevallen van vijf schitterende kittens. De vader is onze kater Dynamicat Apollo-of-DutchSpots. Het zijn vier dames en een heertje. Het zijn zoals het hoort echte dondersteentjes. Heerlijk actief en nieuwsgierig. Wij hebben momenteel nog twee poesjes beschikbaar. Dat is de blauwe Ezri en de tawny Jadzia. Denk je een van deze dames, of misschien wel allebei, een gouden mandje te kunnen geven, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ezri
DustchSpots' Ezri

Ezri is een schitterend blue spotted Ocicat dametje. Zij is heel actief en nieuwsgierig. Ook is zij heel erg sociaal. Ze wil graag bij je in de buurt zijn, maakt niet uit wat je aan het doen bent. Ezri is dol op koken maar daar vinden wij haar nog net even te jong voor Ezri kan ook je ook heerlijk in beslag nemen. Ze loopt je schoot op, gaat liggen en schiet wortel de eerst komende uren.

Heb jij een schoot die zij in beslag mag nemen of denk je haar te kunnen leren koken? Kom eens langs om kennis met haar te maken.

Jadzia
DutchSpots' Jadzia

Dit tawny spotted Ocicat meisje lijkt sprekend op haar vader. Zo ontzettend leuk om de familie gelijkenis te zien. Jadzia is een heerlijk poesje. Lekker actief en speels. Na het spelen ligt zij graag bij haar zusjes, mama of een van haar tantes. Jadzia is een onafhankelijk poesje en wil aandacht op haar voorwaarden. Ze is geen schootligger maar is wel graag bij je in de buurt.

Denk jij het gouden mandje voor Jadzia te hebben? Neem gerust contact met ons op.

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider