DutchSpots-uk
Cattery DutchSpots
OciCat Cattery DutchSpots

Cattery DutchSpots is met kitten pauze tot aan het einde van dit jaar.

Maar we zijn natuurlijk bereikbaar voor vragen en advies over de Ocicat. Normaal zouden we u uitnodigen om ons te komen bezoeken zodat u ook de Ocicat persoonlijk kan ontmoeten en ervaren. Door de corona beperkingen is dit nu helaas niet mogelijk. Maar met een mailtje of een belletje kunnen we nog genoeg vertellen over dit mooie ras.

© 2019 DutchSpots

The-OciCat-uk
The OciCat
The OciCat

De Ocicat is een vrij nieuw ras, afkomstig uit de VS. Begin jaren 60 werd de eerste spotted Ocicat, het katertje Tonga, geboren in een nestje bij mevrouw Victoria Daly. Mevrouw Daly was een bekende Siamezenfokster. De moeder van Tonga was een kruising tussen een Siamees en een Abessijn, en de vader was een chocolate Siamees. De spotted-tabby vacht van Tonga leek volgens de dochter van mevrouw Daly op die van de Ocelot, (een wilde katachtige uit het zuiden van de VS en Zuid-Amerika), hier ontleent het ras zijn naam aan; Ocicat is namelijk een samentrekking van "Ocelot" en "Cat"

© 2019 DutchSpots

OurOcis-uk
Our Oci's
Our Oci's

Welkom bij onze Ocicats. Hier kun je alles lezen over de Oci’s in onze cattery. Momenteel hebben wij drie Ocicats die ingezet worden in ons fokprogramma. Dat is onze nieuwe Amerikaanse dek-kater Dynamicat Apollo-of-DutchSpots en de poezen Maska of Yantra’s Bellfire en DutchSpots’ Little Miss Sunshine. Allemaal schitterende dieren met elk hun eigen karakter. Naast dat de Ocicats schitterende dieren zijn, staat gezondheid bij ons voorop.
Neem lekker een kijkje op de volgende pagina’s om onze gang beter te leren kennen. Mocht je meer informatie willen over onze Ocicats, Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

© 2019 DutchSpots

Kittens-uk
Kittens
Kittens

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze kittens.
Momenteel hebben wij geen kittens beschikbaar. Wij hopen dit najaar weer kittens te mogen verwelkomen. Maar neem gerust een kijkje in onze oude doos. Zo kun je een idee krijgen van wat er komen gaat

© 2019 DutchSpots

Videos-uk
Video's
Video's

© 2019 DutchSpots

Catteries-uk
Cattery's
Catteries

Dynamicat Ocicats
USA

Dynamicat Ocicats
USA

Ocicat Cattery
Lunar Spell

© 2019 DutchSpots

Contact-uk
Contact
Contact
OciCat Cattery DutchSpots
Almere, Flevoland
Mobiel: +31 6 29985981

© 2019 DutchSpots